რა დროცაა, რეცეპტებიც შესაბამისია. უკრაინელმა კულინარი და ტელეწამყვანი ევგენი კლოპოტენკო სოციალურ ქსელში პოსტს ავრცელებს, თუ როგორ უნდა მომზადდეს მოლოტოვის კოქტეილი, რათა უკრაინის მოსახლეობა ძვირფას სტუმრებს რუსეთიდან რომლებიც უკრაინელების გადასარჩენად ჩამოვიდნენ მიესალმონ,“. მისი თქმით კოქტეილისთვის ოთხი „ინგრედიენტია“ საჭირო.
„ინგრედიენტები კლასიკური ვარიანტისთვის“
✔მინის ბოთლი
✔ბენზინი
✔ზეთი (მანქანის ზეთი)
✔ბამბის ქსოვილის ნაჭერი
რეცეპტი
1. აიღეთ მინის ბოთლი 0,5-1 ლ თხელი კედლებით (აუცილებლად რომ გატყდეს). არაყის და ლუდის ბოთლები შესაფერისია.
2. 2/3 ბენზინი შეურიეთ 1/3 ზეთს.
3. შეავსეთ ბოთლი ამ ნარევით.
4. ქსოვილი უნდა იყოს გაჯერებული ბენზინით, რომ კარგად დაიწვას. შემდეგ ამ ქსოვილს ძალიან მჭიდროდ ატავსებთ ბოთლში, რათა კოქტეილი არ დაიღვაროს.
დამატებითი ინგრედიენტები, იმისთვის, რომ კოქტეილის მოქმედება უფრო დახვეწილი და ეფექტური გახდეს:
✔ გუდრონი - ბენზინს ემატება 10-20 მლ. ზეთი და ბენზინი იგივე პროპორციით რჩება, როგორც კლასიკურ ვერსიაში.
✔ აცეტონს
როგორ ვისროლოთ უსაფრთხოდ და ეფექტურად მტრის წინააღმდეგ:
1. ცეცხლი მხოლოდ სროლამდე წაუკიდეთ. წაუკიდეს და სწრაფად ისროლეთ
2. ისროლეთ ძლიერად: დაუმიზნეთ მტრის ტექნიკას, მტრის თავს, ასფალტს მტრის ფეხებთან.
*ჩემი ავტორის დამატება: სურვილისამებრ დაუმატეთ 2გ უკრაინული ორეგანო“, წერს კულინარი.